مهمترین ابزاری که آدمها با آن اوقات فراغتشان را میگذرانند، گوشی موبایل است. تماشای عکس، فیلم، پخش موسیقی و مهمتر از همهی اینها استفاده از اپلیکیشنهای مختلف ضروری یا با کاربری سرگرمی بخش مهمی از زمان افراد را در طول شبانهروز بهخود اختصاص میدهد.
در چند سال اخیر و بهدنبال بیشترشدن محبوبیت گوشیهای تلفن همراه و تنوع پیداکردن کاربری آنها نیاز به نمایش محتوای موبایل در نمایشگرهای بزرگ بیشتر شده است. بسیاری از کاربران در طول روز بهدنبال اتصال گوشی موبایل به تلویزیون و نمایش محتوای آن در صفحهی تلویزیوناند. ارتباط بین گوشی موبایل و تلویزیون هوشمند یکی از نیازهای روزافزون عصر حاضر بهحساب میآید.
شیوهی اتصال گوشی به تلویزیون و نمایش محتوای آن در صفحهی تلویزیون به ویژگیها و امکانات هر دو دستگاه بستگی دارد. در قدیمیترین و اولیهترین حالت شما باید محتوای گوشیتان را به یک فلش مموری منتقل کنید و فلش را به تلویزیون خانه متصل کنید. در ادامه راههای محتلف اتصال موبایل به صفحهی تلویزیون را مرور خواهیم کرد:
یک. اتصال از طریق HDMI
درگاه HDMI یکی از پرکاربردترین راههای اتصال ابزارهای مختلف دیجیتال به یکدیگر است. از طریق HDMI میتوانید لپتاپ خود را به تلویزیون متصل کنید. اغلب موبایلها این درگاه را ندارند و برای اینکه بتوانید موبایلتان را از طریق کابل HDMI به صفحهی تلویزیون متصل کنید به یک مبدل نیاز دارید. مبدلی که یک سر آن به گوشی موبایلتان و صل شود و سمت دیگر آن به درگاه HDMI تلویزیون وصل شود.
دو. اتصال از طریق WiFi
تلویزیونهای هوشمند درست مثل دستگاه مودم خانه یا محل کارتان قابیلت اتصال از طریق WiFi دارند. اگر تلویزیون شما این امکان را دارد، می توانید بهراحتی و با روشنکردن همزمان WiFi موبایل و تلویزیون، این دو دستگاه را به هم وصل کنید و محتوای توی موبایلتان، اعم از عکس، موزیک و فیلم را در صفحهی تلویزیون اجرا کنید.
سه. اتصال از طریق بلوتوث
یکی دیگر از امکانات تلویزیونهای هوشمند، داشتن بلوتوث است. از طریق بلوتوث میتوانید محتوای داخل تلفن همراه را به تلویزیون منتقل کنید. البته این روش نسبت به وایفای عموماً سرعت پایینتری دارد.
چهار. از طریق کابل USB
بعضی از موبایلها پورت USB دارند و میتوان با یک کابل USB آنها را به تلویزیون متصل نمود. اما اگر موبایل شما این پورت را ندارد، میتوانید از طریق بک سیم مبدل که یک سر آن به درگاه USB وصل شده و سمت دیگر آن همان پورت مربوط به گوشی اندروید یا آیفون شماست، بهراحتی موبایلتان را به تلویزیون متصل نمایید.
ویژگیهای تلویزیون هوشمند
امروزه تلویزیونهای هوشمند به عنوان جدیدترین نسل تلویزیونها، بهراحتی به دستگاههای دیگر متصل میشوند. بسیاری از این تلویزیونها قابلیت اتصال به اینترنت دارند و کاربر از این طریق میتواند محتوای مدنظرش را در خود تلویزیون جستوجو نموده و تا حد بسیار زیادی از اتصال دستگاههایی مثل موبایل به تلویزیون بینیاز شود. بااینحال برای اتصال موبایل به تلویزیون هوشمند، راههای آسانی همچون اتصال از طریق WiFI در دسترس است.
تلویزیون اندروید
تلویزیونی که سیستم عامل اندروید دارد، درست مثل گوشی موبایل شما امکان اجرای اپلیکیشنهای مختلف را دارد و از این نظر در بسیاری موارد از اتصال به موبایل شما را بینیاز میسازد. یک تلویزیون با امکان سیستم عامل اندروید بهنوعی یک تلفن همراه با صفحهی نمایش بزرگ هم بهحساب میآید. شما از طریق یک تلویزیون هوشمند میتوانید به انواع بازیها یا سرویسهای پخش آنلاین فیلم و سریال متصل شده و بهصورت آنلاین از آن استفاده کنید.
تلویزیون 43اینچ ایستکول یک تلویزیون هوشمند با قابلیت اتصال به اینترنت و اجرای اپلیکیشنهای مختلف است. شما میتوانید بهراحتی موبایلتان را به این تلویزیون متصل نموده و محتوای داخل تلفن همراه را روی صفحه نمایش باکیفیت این تلویزیون مشاهده نمایید. همچنین با نصب و اجرای اپلیکیشنهای مختلف، از این تلویزیون بهعنوان یک دستگاه مخصوص بازی یا تماشای آنلاین فیلم و سریال یا بستری برای اجرای انواع پالیکیشنها استفاده نمایید.
با مشخصات بیشتر تلویزیون هوشمند ایستکول آشنا شوید:
نظرات کاربران