0

تلویزیون گیمینگ و بهترین تجربه‌ی بازی

بازدید 25

در چند سال اخیر صنعت بازی رشد چشم‌گیری داشته است. امروزه گِیمرها شامل تعداد زیادی از افراد علاقه‌مند به بازی‌های دیجیتال می‌شود که در سراسر دنیا به‌صورت آنلاین در دنیای گیم با هم رقابت می‌کنند.

صنعت بازی رشد چشم‌گیری در زمینه‌های مختلف داشته که تمامی این پیشرفت‌ها منجر به تجربه‌ی فضایی واقعی در دنیای بازی می‌شود. یکی از پرجاذبه‌ترین بخش‌های رقابتی صنعت دیجیتال، رقابت شرکت‌های سازنده‌ی کنسول‌های بازی در سراسر جهان است.

کاربران زیادی از ظریق بازی‌‌ها، علاوه‌بر سرگرمی کسب درآمد دارند. به‌ضوح می‌شود دید گردش مالی در صنعت بازی در چند سال اخیر بسیار رشد داشته تا جایی که امروزه بعضی از گِیمرها از طریث استریم بازی‌ها درآمد قابل‌توجهی دارند. به عبارت دیگر، بازی از یک تفریح انفرادی که فردی بخواهد وقتی در خانه تنها است به وسیله‌ی ان وقت بگذراند، فاصله گرفته و به یک صنعت تولیدی با مشارکت کمپانی‌های بزرگ و میلیون‌ها کاربرِ حرفه‌ای در سراسر جهان تبدیل شده است.

بعد از کیفیت طراحی بازی و کیفیت عملکرد کنسول‌های بازی، یکی از تعیین‌کننده‌ترین نکات در کیفیت عمومی تجربه‌ی بازی در دنیای گِیمرها، کیفیت نمایش بازی در صفحه نمایش استاندارد یک تلویزیون گیمینگ است. نمایش‌گرهایی با فِریم‌رِت بالا و وضوح تصویر عالی، نقش مهمی در تجربه‌ی یک بازی باکیفیت دارند.

 

تلویزیون هوشمند و صنعت بازی

دنیای گِیم بدون تلویزیون هوشمند تقریباً معنا ندارد. از آن‌جاکه بسیاری از بازی های پرطرف‌دار به‌صورت آنلاین میان کاربران سراسر جهان دنبال می‌شوند، یک گِیمر حرفه‌ای پیش از هر چیزی به یک تلوزیون هوشمند با قابلیت اتصال به اینترنت نیازمند است. اگر می‌خواهید دنیای گِیم را به‌صورت جدی دنبال کنید، بهتر است مهم‌ترین فکتور انتخاب تلویزیون برای شما، هوشمندبودن آن باشد. اگرچه می‌شود تلویزیون‌های غیرهوشمند را از طریق کابل به کنسول بازی متصل نمود، اما پی‌گیری حرفه‌ای دنیای بازی به امکاناتی بیش از ان نیاز دارد، چراکه به کمک چنین نمایشگری می‌شود مستقل از کنسول بازی به اینترنت وصل شد و برخی از بازی‌ها را از طریق آن دنبال کرد.

 

 

کیفیت نمایش تلویزیون‌ گیمینگ

به‌صورت کلی سه نوع کیفیت برای یک صفحه نمایش وجود دارد: LED، QLED و OLED. که با همین ترتیب ذکرشده نشان‌دهنده‌ی کیفیت‌های مختلفی از نمایش هستند. تفاوت عمده‌ی تلویزیون‌هایی با پردازش OLED این است که در این تلویزیون‌ها هر پیکسل مستقل از پیکسل‌های کناری‌اش امکان خاموش و روشن‌شدن دارد، در حالی که پیکسل‌های دو نوع تلویزیون دیگر، از یک نور پس‌زمینه تغذیه می‌شوند. بنابراین تلویزیون OLED کیفیت بالاتری از نمایش را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

نکته‌ی مهم دیگر این است که تلویزیون‌های گِیمینگ باید عمر بالایی داشته باشند. اگر یک گیمر بخواهد در طول روز بیش از هشت ساعت بازی کند، ممکن است انتخاب تلویزیون LED باکیفیت برای او مناسب‌تر باشد. چراکه تلویزیون‌های OLED در مصارف طولانی و بلندمدت بیش از دیگر تلویزیون‌ها مستعد سوختن و آسیب‌دیدن هستند که اگر چنین اتفاقی بیفتد، هزینه‌های یک گیمر به‌طور چشم‌گیری افزایش پیدا می‌کند.

 

ویژگی‌های لازم برای تلویزیون گیمینگ

یک. اولین و مهم‌ترین ویژگی این است که تلویزیون گیمینگ شما کم‌ترین افت سرعت را داشته باشد. با حداقل میزان تأخیر محتوای در حال پخش را نمایش دهد. پارامتری با عنوان Input Lag وجود دارد که به آن تأخیر ورودی می‌گوییم. هرچه این تأخیر کم‌تر باشد، گیمر فرصت کم‌تری را برای انجام یک عکس‌العمل در محیط بازی از دست خواهد داد و در نتیجه تجربه‌ی بهتری از بازی خواهد داشت. معمولاً از تأخیر در ورودی با کم‌تر از 20میلی ثانیه به‌عنوان یک ویژگی خیلی عالی در نمایشگرها یاد می‌شود.

دو. ویژگی مهم دیگر تلویزیون گیمینگ رزولوشن تصویر است. بسیاری از بازی‌های جدید برای کیفیت‌های بسیار بالای نمایش طراحی شده‌اند و تجربه‌ی آن‌ها در کیفیت‌های متوسط تفاوت زیادی با منظور اصلی طراحی آن بازی دارد.

سه. مورد دیگری که در انتخاب تلویزیون گیمینگ قابل بررسی است، عمق نمایش داده شده در نمایشگر است. موقع انتخاب به این پارامتر درج‌شده روی محصول توجه کنید که عمق نمایش آن تا چه حد بالا و مناسب است.

 

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *