0

رفع احساس خستگی در محل کار گاهی فقط یک راهکار ساده دارد!

احساس خستگی
بازدید 18

سبک زندگی جدید که اغلب در آن فشار کاری و الزام انجام امور مختلف در سرعت بالا دیده می‌شود، احساس خستگی ، کسالت و خواب‌آلودگی موقع کار را افزایش داده است.

بسیاری از اوقات رایج‌ترین دلیل احساس خواب‌آلودگی و بی‌حوصلگی در محل کار که با حس بی‌تابی، عدم تمرکز و پرش افکار همراه است، خواب ناکافی یا نامنظم است. هم‌چنین استفاده از غذای ناسالم یا غذایی با انرژی پایین، کم‌بود ویتامین و نداشتن فعالیت بدنی کافی می‌تواند حالت همیشگی خواب‌آلودگی در افراد به‌وجود آورد.

آن دسته ا افرادی که به واسطه‌ی کار و استفاده‌ی غیرلازم از گوشی موبایل ساعات زیادی از روز به صفحه نمایش موبایل یا لپ‌تاپ خیره می‌مانند، عموماً احساس کسالت و خواب‌الودگی در میانه‌ی روز رهای‌شان نمی‌کند و به‌تبع آن به اعتیاد استفاده از کافئین رو می‌‌آورند. بدیهی‌ست که اقلانه‌ترین کار به حداق رساندن استفاده‌ی غیرضروری از موبایل است.

علاوه‌بر مواردی که در بالا گفته شد، یک عامل مهم وجود دارد که خیلی از اوقات اصلی‌ترین دلیل احساس ادامه‌دار خواب‌آلودگی است اما افراد از آن غافل می‌شوند. شاید دور از انتظارتان باشد اما یکی از مهم‌ترین دلایل احساس خستگی مفرط، کم‌آبی بدن است. بسیاری از افراد حتی به خوردن قرص‌ها و مواد انرژی‌زا هم رو می‌آورند اما باورشان نمی‌شود راهکار رفع احساس خواب‌آلودگی نوشیدنِ مقدار بیش تری از آب است.

درست است که مصرف کافئین باعث رفع خواب‌آلودگی می‌شود، اما از آن‌جاکه کافئین ادرار آور است و تعداد و حجم دفع ادرار را بیش‌تر می‌کند منجر به از دست رفتن آب بدن می‌شود. از جایی به بعد مصرف زیاد کافئین با کم‌آبی بدن مساوی می‌شود که خود یکی از اصلی‌ترین دلایل احساس کسالت است. بنابراین افراد باید نسبت به میزان آبی که می‌نوشند، حساس باشند.

 

تبعات کم‌آبی در بدن

علاوه‌بر احساس خستگی، اگر بدن به‌صورت ادامه‌دار در معرض کم‌آبی باشد، با انواع مشکلات مربوط به کلیه، مجاری ادرای و دیگر بخش‌های مختلف بدن می‌شود. وقتی بدن کم‌آب می‌شود، جریان انتقال خون در بدن به‌خوبی دنبال نمی‌شود و بنابراین سلول‌های مختلف بدن آن‌طور که باید از آب، خون، هوا و انواع مواد دیگر تغذیه نشده و دچار اختلال می‌شوند. نتیجه‌ی این فرایند مختل‌شده، احساس کسالت، ناامیدی، نارضایتی، خواب‌آلودگی، عدم تمرکز و گیجی در طول روز به‌ویژه موقع انجام فعالیت است.

 

چه‌طور یادمان باشد آبِ بیش‌تری بنوشیم؟

بهتر است همیشه آب قابل نوشیدن در دسترستان باشد و استفاده از آب را به احساس تشنگی شدید موکول نکنید. یک لیوان آبِ پُر، پارچ آب، بطری یا شیشه‌ی حاوی آب و هم‌چنین داشتن دستگاه آبسردکن در محل کار یا اتاق و فضایی که در آن سکونت دارید، نوشیدن آب را برای شما راحت‌تر کرده و وقتی اب جلوی چشم‌تان باشد، احساس نیاز به آن در بازه‌های زمانی کوتاه‌تری اتفاق می‌افتد.

هم‌چنین در ماه‌های سرد سال، نوشیدن انواع مایعات گرم به تأمین آب بدن کمک می‌کند. البته با توجه به توضیحات بالا، بهتر است این بخش از تأمین مایعات بدن را تنها به مصرف نوشیدنی‌های کافئین‌دار موکول نکنیم. استفاده از دم‌نوش‌ها می‌تواند راه جایگزین مناسب و مفیدی باشد.

 

آبسردکن ایستکول با خروجی آب در سه دمای سرد، ولرم و داغ

ایستکول اولین دارنده‌ی خط تولید آبسردکن دومنظوره در کشور است که بیش از نیم‌قرن تجربه‌ی تولید آبسردکن در انواع مختلف با کاربری‌های مختلف دارد. آبسردکن‌های ایستکول با خروجی آب در دو یا سه دما امکان استفاده‌ی هم‌زمان از دستگاه به منظور تأمین آبسرد و داغ را فراهم می‌سازد و وقتی آن را در محل کار یا محل سکونت در معرض دیدتان قرار دهید، خودبه‌خود به مصرف بیش‌تر مایعات رو آورده و یکی از مهم‌ترین عوامل احساس خستگی و خواب‌آلودگی را کنترل کرده‌اید.

برای آشنایی با انواع آبسردکن‌های ایستکول که به‌صورت رومیزی، ایستاده و در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف و هم‌چنین به‌صورت مخزن‌دار و حالت اتصال به آب شهری، به سایت ایستکول مراجعه نمایید.

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *